Hekkelman brengt passie voor advocatuur over op de leerlingen van IMC Weekendschool

Delen:

Afgelopen zondag, 30 september, kwamen de leerlingen van IMC Weekendschool een kijkje nemen bij Hekkelman Advocaten. IMC Weekendschool laat nieuwsgierige jongeren uit sociaal economische aandachtswijken gedurende drie jaar kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden.

Hekkelman draagt hier ook graag een steentje aan bij en hoopt met deze middag de passie voor dit mooie vak over te kunnen brengen aan deze kwetsbare, maar potentieel veelbelovende groep kinderen. De leerlingen kregen op ons kantoor een uitgebreide rondleiding en presentatie, hun juridische kennis werd getoetst met een quiz en ze kropen zelf ook in de huid van de advocaat tijdens een getuigenverhoor. Misschien zien we de jonge advocaten over een aantal jaren weer terug tijdens een sollicitatiegesprek op ons kantoor?

OVER WEEKENDSCHOOL

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven