Partnerbijdrage van

Het Prinsjesdag Totaaloverzicht van Hoffelijk

Ook dit jaar zetten we bij Hoffelijk de traditie voort om de nacht na Prinsjesdag alle gepresenteerde maatregelen door te spitten en de relevante ontwikkelingen samen te vatten in het Prinsjesdag Totaaloverzicht 2021.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Net als Prinsjesdag zelf, kunnen we met de negende editie wel zeggen dat het Hoffelijk Totaaloverzicht ook een traditie is geworden. Je vak bijhouden nemen wij heel serieus en Prinsjesdag is hét moment om nu ook jou als advocaat te helpen om op een laagdrempelige manier en in korte tijd weer helemaal up-to-date te zijn.

We bieden het Totaaloverzicht digitaal aan, zodat eventuele wijzigingen in de maatregelen ook direct op de website kunnen worden aangepast. Zo beschik jij altijd over de meest actuele informatie en kun je die direct in de praktijk toepassen.

Het Hoffelijk Totaaloverzicht is beschikbaar op onze website.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top