Hier moet je op letten als je voor videorecruitment kiest

Delen:

200114_videorecruitment_Depositphotos_21687627_s-2019

Wil je met videorecruitment aan de slag, en ben je op zoek naar het beste systeem dat bij jouw wensen past? Dit zijn (bijna) alle criteria waarop je dan zou moeten letten.

Er rukt steeds meer HR-technologie op in het recruitmentproces. Volgens het Global Human Capital Trends survey ziet 68 procent van de respondenten de rol van technologie zelfs ook nog stijgen de komende jaren. Videorecruitment maakt daarvan een belangrijk onderdeel uit. Steeds meer organisaties zien in video een sterk instrument om makkelijker toptalent over de hele wereld te kunnen werven en selecteren.

Videorecruitment maakt het voor organisaties:

  • makkelijker een authentiek employer brand neer te zetten
  • de kandidaatervaring te verbeteren
  • de time-to-hire te verkorten
  • een fair en enthousiasmerend proces neer te zetten
  • de quality-of-hire te verbeteren.

buyers guide videorecruitmentDe voordelen zijn dus duidelijk. Maar hoe kies je vervolgens een provider die het best tegemoetkomt aan jouw wensen? Welke factoren moet je dan in ogenschouw nemen? Cammio, zelf een doorgewinterde leverancier van videorecruitmentsoftware, heeft de overwegingen en vragen die je jezelf kunt stellen op een rij gezet in een nieuwe buyer’s guide. Om welke vragen gaat het dan zoal?

Lees verder…

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven