Hier moet je op letten bij het uitkiezen van relatiegeschenken

Op het moment dat je een eigen onderneming bent gestart zul je merken dat je naar verschillende manieren op zoek moet gaan om je zichtbaarheid te vergroten. Er zijn immers meer bedrijven die ook het product of de dienst aanbieden waar jij mee wil opvallen. Een manier om voor deze extra exposure te zorgen is het inzetten van relatiegeschenken. Ben je dus een startende ondernemer en op zoek naar relatiegeschenken? In deze blog geven we je een aantal tips die je kunt gebruiken in jouw zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk.

Delen:

Grote of kleine relatiegeschenken

Bedenk eerst welk formaat relatiegeschenk je zou willen aanschaffen. Omdat je tegenwoordig erg veel keuze hebt zul je merken dat de knoop doorhakken moeilijk is. Gelukkig kun je door een bepaald formaat te kiezen de mogelijkheden al kleiner maken. Voor kleine relatiegeschenken valt wat te zeggen omdat je deze makkelijk in je kantoor of bedrijfspand kunt opslaan. Daarnaast kun je ze op bijvoorbeeld een beurs uitdelen omdat ze voor de geïnteresseerden makkelijk zijn om mee te nemen. Grotere relatiegeschenken zijn natuurlijk ook een goede optie omdat deze meer opvallen. Daarbij komt dat het bij grote relatiegeschenken makkelijker is om je logo of bedrijfsnaam er perfect op te laten bedrukken.

Uitstraling van je onderneming

Kies altijd een relatiegeschenk dat past bij de uitstraling van je onderneming. Dit doe je ten eerste door te kiezen voor een item dat goed bij het bedrijf past. Heb je bijvoorbeeld een online marketingbureau? Dan zijn handige gadgets met opdruk een leuk idee, omdat je zo laat zien dat jij met je bedrijf met de tijd meegaat. In de sportbranche kun je dan weer investeren in bidons met je logo erop of ervoor kiezen om mooie sportshirts te laten voorzien van je bedrijfsnaam en deze uit te delen aan nieuwe leden. Vind je het moeilijk om iets te kiezen? De relatiegeschenken van Maxilia kunnen dan uitkomst bieden. Daar kun je kiezen uit ontzettend veel relatiegeschenken zodat er altijd wat bij jou en je bedrijf past. Naast dat het item bij je bedrijf moet passen, zorg je er natuurlijk ook voor dat de relatiegeschenken helemaal aansluiten bij de huisstijl van je onderneming. Daarom is het zo prettig dat je tegenwoordig relatiegeschenken in allerlei kleuren en uitvoeringen kunt bestellen!

Verschillende relatiegeschenken

Je kunt natuurlijk ook afwisselen met de geschenken die je aan je (potentiële) zakenrelaties wil geven. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om meerdere relatiegeschenken in huis te halen, maar ook om ze bijvoorbeeld aan te passen op de seizoenen. In de zomer zijn geschenken zoals zonnebrillen met opdruk en gepersonaliseerde handdoeken perfect om te geven, terwijl je in de winter misschien liever wil investeren in paraplu’s of zadelhoesjes met logo. Een ander voordeel van het hebben van meerdere soorten relatiegeschenken is dat je ze kunt gebruiken voor leuke goodiebags die je dan weer in kunt zetten tijdens een winactie of giveaway!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven