Hoe onderscheid jij je als Paralegal? Investeer in de volgende stap binnen jouw carrière of die van je medewerkers.

Paralegals zijn hard nodig om de dagelijkse gang van zaken draaiende te houden zodat juristen en advocaten goed hun werk kunnen doen. De dagelijkse bezigheden van een Paralegal kunnen enorm uiteenlopen. Een veelzijdige baan dus, waarbij geen enkele dag er hetzelfde uitziet.

Delen:

Hoewel je elke dag fluitend naar je werk gaat, heb je misschien toch het gevoel dat er meer in zou kunnen zitten. Niet per se een andere baan of een werkplek, maar wel meer verantwoordelijkheden, een breder takenpakket of een specialisatie. Maarja, er zijn zoveel rechtsgebieden, projecten en mogelijkheden… wat is nou een logische volgende stap?

Om daar antwoord op te kunnen geven, volg je een training bij de Paralegal Academy. Met 25 jaar ervaring in de juridische wereld heb ik gezien dat de mogelijkheden om je als Paralegal te ontwikkelen echt oneindig zijn. Belangrijk is vooral om te kijken naar waar jouw competenties liggen. Niet alleen juridische en inhoudelijke kennis zijn hierbij van belang, maar ook je soft-skills. Wat zijn jouw kwaliteiten, en hoe verbeter en versterk je deze? Hoe stel je de juiste doelen, en hoe behaal je deze? Maar misschien wel de allerbelangrijkste vraag: waar word ik nou écht gelukkig van?

Er is een tekort aan goed getrainde Paralegals. Niet vreemd, want ze zijn enorm gewild. Ze zijn van enorme toegevoegde waarde gezien ze, tegen lagere kosten dan een ervaren jurist, een enorme kwaliteitsslag kunnen leveren. Ze houden onnodig werk uit handen van de bedrijfsjurist- en advocaat. Ook deze praktische zaken komen terug in de training.

Investeer in jouw carrière of die van je werknemers. Vergroot je efficiency en hou je compliancy up to date door dagelijkse werkzaamheden uit te laten voeren door een bekwame en gedreven Paralegal. Zo hou je de dagelijkse werkzaamheden uit handen van ervaren bedrijfsjuristen en -advocaten en verlaag je alle onnodige kosten. Meld je aan voor een (uiteraard vrijblijvende) intake en ontdek hoe wij je in 6 weken helpen jouw functionele toekomst of die van je werknemers verder vorm te geven!

www.paralegalacademy.nl

Telnr. 06-57176291

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven