Hoe werkt een kortingscode bij online winkelen?

Of je nu een nieuw pak, een stijlvol koffertje, boeken voor jouw opleiding of kantoorbenodigdheden nodig hebt: je betaalt er liever niet te veel voor. Vooral als beginner binnen de advocatuur heb je het niet altijd even breed. Maar hoe profiteer je altijd van de beste kortingen en hoe blijf je op de hoogte van actuele uitverkopen? Met de tips in dit artikel ontdek je hoe je optimaal gebruik kunt maken van kortingscodes.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Korting zoeken

Als je online winkelt voor een nieuwe outfit, kantoorartikelen of accessoires, kun je op diverse plekken profiteren van extra korting. Dit is misschien niet op het eerste gezicht duidelijk, maar als slimme shopper ontdek je dit snel genoeg. Zelfs buiten de sale om kun je gebruik maken van diverse kortingen. Zo kun je een stijlvolle outfit kopen met een Bonprix kortingscode of profiteren van gratis verzending bij jouw favoriete boekhandel. Wij leggen uit hoe dit werkt.

Kortingscode

De meeste webshops bieden kortingscodes aan waarmee klanten profiteren van extra voordeel. Deze kortingscodes worden bekend gemaakt op de homepage van de webshops of in de nieuwsbrief, maar vaak worden ze ook in folders, online magazines of voor vaste klanten aangeboden. Deze kortingscode kun je inwisselen tijdens het bestelproces. Je profiteert dan van extra korting, gratis verzending of andere bonussen. Vaak worden kortingscodes ingezet tijdens de uitverkoopperiode of speciale periodes, zoals Black Friday of Kerst.

Nieuwsbrief

Als je graag bij dezelfde webshop winkelt, loont het om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief word je namelijk op de hoogte gehouden van actuele acties, nieuwe producten en natuurlijk de beste kortingen. Bovendien belonen webshops klanten die zich inschrijven voor de nieuwsbrief vaak met extra korting. Deze korting kan variëren van een eenmalig bedrag van €5,- tot wel 20% korting op de volgende aankoop. De nieuwsbrief wordt vaak wekelijks, tweewekelijks of maandelijks verzonden. Mocht je wel willen profiteren van de korting bij inschrijving voor de nieuwsbrief, maar niet geïnteresseerd zijn in de nieuwsbrief zelf, dan kun jij je uiteraard altijd weer direct uitschrijven. Nieuwsbrieven zijn bovendien altijd gratis en inschrijven en uitschrijven is zó gebeurd. .

Cashback

Een cashback is misschien wel wat minder bekend als besparingsmethode op aankopen, maar wel heel lucratief. Via een cashback actie kun je het bedrag van jouw aankoop achteraf terug ontvangen. Als je het bonnetje van jouw aankoop bewaart, kun je snel en eenvoudig het aankoopbedrag terugvorderen via de methode beschreven in de cashback actie. Vaak is dit via een app, een e-mail of een website. Het cashback bedrag varieert enorm. Soms betreft het een product van enkele euro’s, maar er zijn ook cashback acties op elektronica waarbij de bedragen flink op kunnen lopen. Via een cashback website of app blijf je op de hoogte van alle actieve cashback acties waar je van kunt profiteren.

Google

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van Google om te besparen op jouw online aankopen. Dat kan op diverse manieren. Een simpele Google zoekopdracht naar een specifiek product geeft direct een overzicht van het product en de verkrijgbaarheid bij diverse webshops. Zo kun je al direct prijzen met elkaar vergelijken op diverse locaties. Maar er zijn meer manieren om Google in te zetten om geld te besparen. Zo kun je via Google snel en eenvoudig zoeken naar actuele kortingscodes voor jouw favoriete webshop of zoeken naar de verkoopprijzen van het product in buitenlandse webshops. Het komt namelijk regelmatig voor dat producten in webshops buiten Nederland aanzienlijk goedkoper zijn. Door even snel een zoekopdracht te doen voor je een bestelling plaatst, betaal je nooit te veel voor jouw aankopen.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top