Hypotheek afsluiten? De Hypotheekshop staat voor je klaar.

Ben je van plan om je eerste huis te kopen? Of maak je de stap om op een ander huis over te gaan? De Hypotheekshop in Alphen aan de Rijn staat voor je klaar. De Hypotheekshop heeft antwoord op al je vragen omtrent een hypotheek afsluiten, je hypotheek aanpassen of onderwerpen gerelateerd aan verzekeringen. Je kunt kosteloos en vrijblijvend langskomen voor een kennismakingsgesprek.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wat maakt de Hypotheekshop bijzonder?

De Hypotheekshop in Alphen aan de Rijn zoekt naar een hypotheek die bij jou past. Ze gaan samen met jou op zoek naar de best bijpassende mogelijkheid en houden jouw toekomstdromen in het vizier. Verder kan je bij de Hypotheekshop ook buiten een verzekering omrent je woning, ook terecht voor verzekeringen voor je auto, reizen en ongevallen. Super handig als je graag alles bij de dezelfde persoon houdt!

Bij de hypotheekshop verzekeren ze:

  1. volledig onafhankelijk en objectief advies
  2. advies toegepast op jouw unieke situatie
  3. de ruimste keuze in geldverstrekkers
  4. altijd een vestiging in de buurt
  5. een scherpe prijs

Waar moet je opletten bij het afsluiten van een hypotheek?

Maak onder andere een vergelijking van alle kosten en opbrengsten van je hypotheekvoorstel. Dit helpt je om een beeld te krijgen van de verschillen in hypotheekrente. Verder is het belangrijk om onderscheid te maken tussen je woon- en maandlasten. Ook is het belangrijk om risico’s in acht te nemen. Wanneer je opeens arbeidsongeschikt wordt, wil je wel graag in je woning blijven wonen. Is dit nog steeds mogelijk met de hypotheek die je kiest? En ga je voor een aflossingsvrije hypotheek of een hypotheek met een aflossingsvrij deel?

Allemaal belangrijke vragen die voor nu misschien overweldigend kunnen zijn. Voor deze vragen en meer staan de adviseurs van de Alphen Hypotheek shop voor je klaar.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top