Hypotheek oversluiten

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
foto: Karolina Grabowska

Heb je een hypotheek en betaal je iedere maand keurig je maandlasten? Zonder dat je het beseft betaal je waarschijnlijk te veel. De rentes zijn de laatste jaren namelijk sterk gezakt en zijn zelfs historisch laag. Helaas profiteer je daar niet of nauwelijks van binnen een bestaande hypotheek. De bank houdt graag de rentestand van jaren
geleden vast.

Gelukkig is er de mogelijk om je hypotheek over te sluiten. Hiermee word je oude hypotheek afbetaald met een nieuwe hypotheek. Het grote voordeel: jij kan dan óók profiteren van de historisch lage rente! Hierdoor kan je maandelijks honderden tot duizenden euro’s besparen op je hypotheek lasten.

Naast het drastisch laten zakken van je maandlasten zijn er nog twee grote voordelen aan het oversluiten van de hypotheek. Je creëert namelijk financiële zekerheid én je kan overstappen naar een kwalitatief betere hypotheek.

Op deze pagina leggen we je alles aan je uit wat je moet weten met betrekking tot het hypotheek oversluiten. Van de voordelen tot de valkuilen.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top