Hypotheek oversluiten

Delen:

foto: Karolina Grabowska

Heb je een hypotheek en betaal je iedere maand keurig je maandlasten? Zonder dat je het beseft betaal je waarschijnlijk te veel. De rentes zijn de laatste jaren namelijk sterk gezakt en zijn zelfs historisch laag. Helaas profiteer je daar niet of nauwelijks van binnen een bestaande hypotheek. De bank houdt graag de rentestand van jaren
geleden vast.

Gelukkig is er de mogelijk om je hypotheek over te sluiten. Hiermee word je oude hypotheek afbetaald met een nieuwe hypotheek. Het grote voordeel: jij kan dan óók profiteren van de historisch lage rente! Hierdoor kan je maandelijks honderden tot duizenden euro’s besparen op je hypotheek lasten.

Naast het drastisch laten zakken van je maandlasten zijn er nog twee grote voordelen aan het oversluiten van de hypotheek. Je creëert namelijk financiële zekerheid én je kan overstappen naar een kwalitatief betere hypotheek.

Op deze pagina leggen we je alles aan je uit wat je moet weten met betrekking tot het hypotheek oversluiten. Van de voordelen tot de valkuilen.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven