Inschrijven voor de Senior Legal Counsel Academy is nu mogelijk

Bent u een ervaren bedrijfsjurist en wilt u doorgroeien naar een strategische positie binnen de organisatie? De SLCA is speciaal ontwikkeld voor ervaren bedrijfsjuristen. De opleiding helpt de deelnemers om de brug te slaan van de functie van juridisch professional naar de positie van trusted advisor.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op 17 maart 2022 gaat de Senior Legal Counsel Academy (SLCA) weer van start. Voor deze opleiding kunt u zich nu inschrijven.

Onder leiding van ervaren general counsel en trainers wordt gewerkt aan het persoonlijk vermogen van de deelnemers om zich als een volwaardig gesprekspartner van bestuur en hoger management te positioneren. De SLCA bestaat uit vijf trainingsdagen waarin de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • Persoonlijk leiderschap en effectiviteit
  • Communicatieve vaardigheden
  • De (veranderende) rol van de bedrijfsjurist
  • Strategiebepaling van de organisatie en van de juridische afdeling
  • Boardroom dynamics
  • Risicomanagement en omgaan met dilemma’s
  • (Informeel) leiding geven
  • Praktijkintegratie d.m.v. regietheater

In de opleiding staat steeds (de toepassing in) de eigen praktijk, aan de hand van concrete casuïstiek, centraal. Ook zullen in diverse kennisclips CEO’s en hun general counsel aan het woord komen over één van de onderwerpen van het programma. Het opleidingsprogramma wordt afgerond met regietheater, waarin praktijksituaties worden gespeeld, waarbij de deelnemers de acteurs aansturen. Het verloop van de scènes wordt bepaald door de inbreng van de deelnemers zelf. Onderdeel van het programma zijn twee individuele coachingsgesprekken.

Het NGB, het CPO en Dialogue bieden de SLCA gezamenlijk aan. Kijk voor meer informatie over de opleiding op www.seniorlegalcounselacademy.nl of neem contact op met Franca Brugman, opleidingsmanager SLCA (slca@cpo.ru.nl / 024 – 361 24 09). Inschrijven kan via de website.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top