Inzendtermijn voor Buren Scriptieprijs voor Insolventierecht sluit bijna

Delen:

Studenten hebben nog maar één maand de tijd om met hun scriptie kans te maken op een studentstage.

Dit jaar looft Buren in samenwerking met Celsus Juridische Uitgeverij voor het eerst de Buren Scriptieprijs voor Insolventierecht uit voor de beste scriptie op het gebied van het insolventierecht. Studenten die studeren aan een Nederlandse Universiteit, die hun scriptie hebben geschreven op het gebied van insolventierecht en die na 1 juli 2017 is beoordeeld met een 8 of hoger komen in aanmerking voor deze prijs.

De inschrijvers maken kans op een studentstage op de afdeling Herstructurering & Insolventie van Buren, waar ze veel kunnen leren van ervaren advocaten insolventierecht en faillissementscuratoren. Het enige dat ze moeten doen is hun masterscriptie nog vóór 1 juli 2018 aanmelden voor de Buren Scriptieprijs voor Insolventierecht. De winnaar kan een fraaie studentstage tegemoet zien, krijgt een geldbedrag van EUR 500 euro bijgeschreven op zijn/haar bankrekening én de scriptie wordt in boekvorm uitgegeven.

Studenten kunnen meedoen door hun geanonimiseerde scriptie (zonder vermelding van de auteur, universiteit of begeleider) samen met het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier te sturen aan: scriptieprijs@burenlegal.com t.a.v. mr. drs. Ruud Brunninkhuis (secretaris van de jury). Het reglement en het aanmeldformulier zijn te vinden op de website van Buren.

Over Buren
Buren is een dynamisch kantoor van advocaten, (kandidaat-) notarissen en belastingadviseurs die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. Het kantoor, met meer dan 120 medewerkers, heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Luxemburg, Shanghai en Beijing. Daarnaast heeft het kantoor diverse buitenlandse desks (Russisch, Japans, Zuid-Amerikaans en Chinees) voor haar (inter)nationale cliënten.

Buren adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen, behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland en heeft een omvangrijk netwerk van verscheidene vooraanstaande buitenlandse advocatenkantoren.

Over Celsus Juridische Uitgeverij
Celsus Juridische Uitgeverij is een full service tekst- en publicatiebureau voor de juridische praktijk, en legt zich toe op het redigeren, vormgeven, produceren, drukken en uitgeven van juridische boeken en andere teksten. Dat kunnen monografieën, proefschriften, vriendenboeken, congresbundels, artikelen, maar ook masterscripties van rechtenstudenten zijn.

Een studentstage op de afdeling Herstructurering & Insolventie? Veel leren van ervaren advocaten insolventierecht en faillissementscuratoren? Dat kan bij Buren, een middelgroot kantoor met een sterke insolventiepraktijk.

Het enige dat je moet doen is je masterscriptie nog vóór 1 juli 2018 aanmelden voor de Buren Scriptieprijs voor Insolventierecht. Scripties die een 8 of hoger hebben gescoord kunnen meedingen naar de prijs. Waaraan de scriptie verder moet voldoen lees je in het reglement. Win je de prijs, dan kun je een fraaie studentstage tegemoet zien, een geldbedrag van 500 euro bijschrijven op je rekening én wordt je scriptie in boekvorm uitgegeven.

‘Ik roep alle studenten die een fraaie masterscriptie op het gebied van het insolventierecht hebben geschreven, mee te dingen naar onze scriptieprijs’, zegt advocaat Ruud Brunninkhuis. ‘Ik kan niet wachten tot jij mijn collega wordt. Je leert hier hoe een insolventiepraktijk er in het echt uitziet.’

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven