Jairo Keeldar over de dynamiek bij Greenberg Traurig

Student-stagiair van de week is Jairo Keeldar. “Een student-stagiair krijgt al snel veel verantwoordelijkheid bij Greenberg Traurig waardoor je eigenlijk bij alle facetten van de belastingpraktijk wordt betrokken.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Jairo Keeldar (24) studeert Fiscaal Recht (master) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij verwacht in augustus 2021 af te studeren. In de maanden januari, februari en maart loopt hij stage bij Greenberg Traurig in Amsterdam.

Waarom heb je voor deze tijdelijke werkgever gekozen?
Onlangs heb ik een interessant college gevolgd dat gegeven werd door een advocaat die bij Greenberg Traurig werkt. Na het college ben ik nader onderzoek gaan doen naar het kantoor en het viel het me al snel op dat Greenberg Traurig buitengewoon veel inzet op het groeien van de (tax)praktijk. Maandelijks zag ik berichten voorbijkomen van advocaten die de overstap maakten naar Greenberg Traurig. Het leek mij dan ook bijzonder om van dat proces onderdeel uit te maken. Zodoende heb ik gesolliciteerd en ben ik hier als student-stagiair terechtgekomen.

Wat moet je zoal doen?
Als student Fiscaal Recht ben ik vooral betrokken bij de fiscale vraagstukken die op de tax-afdeling voorbijkomen. Zoals gezegd krijg je als student-stagiair daar al snel veel verantwoordelijkheid waardoor je eigenlijk bij alle facetten van de belastingpraktijk wordt betrokken. Verder krijg ik ook opdrachten van partners en associates van de andere afdelingen, omdat de verschillende afdelingen zeer nauw met elkaar verbonden zijn. Naar mijn mening een erg prettige manier om ruime praktijkervaring op te doen en de dynamiek van het kantoor te leren kennen.

Bevalt je stage? En wat zul je nooit meer vergeten van je stage?
Zeker. De ervaringen en natuurlijk het prachtige kantoor aan het Leidseplein in het centrum van Amsterdam.

Zijn er dingen die je achteraf anders zou aanpakken?
Nee, vanaf de eerste dag ben ik onderdeel gaan uitmaken van de dynamiek van het kantoor.

Wat was je ‘grootste blunder’ tijdens je stage? En je grootste succes?
Gelukkig geen blunder. Ik beleef erg veel plezier aan het feit dat je bij Greenberg Traurig echt de mogelijkheid krijgt jezelf te bewijzen. Vanaf de eerste week kreeg ik veel verschillende opdrachten om aan te werken. Verder werd ik al snel betrokken bij de jurisprudentielunches en het fiscale vaktechnische overleg. Als student lijken dit soort werkzaamheden vaak nog ver in de toekomst te liggen, maar als student-stagiair bij Greenberg Traurig ontwikkel je jezelf hierdoor erg snel. Daar krijg ik een ‘succesgevoel’ van.

Denk je op grond van je stage verder te gaan in dit beroep?
Ja, de dynamiek van een advocatenkantoor bevalt me buitengewoon goed.

En tot slot: als je dan toch in quarantaine zou moeten, met zou je dan een paar dagen ‘opgesloten’ willen zitten?
Dan denk ik toch Elon Musk. Ik ben namelijk benieuwd wat hij voor plannen heeft voor de komende decennia, en wat de status is van de hyperloop. Wellicht kan ik alvast een kaartje bemachtigen.

Ben jij student-stagiair of onlangs geweest en vind je het leuk om ook in deze rubriek te komen, mail dan naar: info@mr-studenten.nl.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top