Jan Kostijn Dieben en Ernst van Bemmelen van Gent verkozen tot Docenttalent en Docent van 2018

Delen:

Jan Kostijn Dieben en Ernst van Bemmelen van Gent

De rechtenstudenten van Universiteit Utrecht hebben Jan Kostijn Dieben en Ernst van Bemmelen van Gent verkozen tot respectievelijk Docenttalent van het jaar en Docent van het jaar. Van Bemmelen van Gent is betrokken bij vrijwel alle privaatrechtelijke vakken in de bachelor en tutor voor het Utrecht Law College. De jury zei onder meer dat hij een aanwinst is voor de universiteit en haar studenten, “onder meer door de schat aan praktijkervaring die hij met zich meebrengt.” Kostijn Dieben is onder meer docent in de nieuwe minor Recht, innovatie en technologie. Hij bezit volgens de jury over enorm veel kennis, “wat studenten een betrouwbaar gevoel geeft. Daarnaast straalt hij enthousiasme uit, wat de werkgroep activeert en inspireert.”

De voorzitter van de JSVU (Juridische Studenten Vereniging te Utrecht) reikte, namens alle rechtenverenigingen in Utrecht, de docentenprijzen uit.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven