Jeroen Zweers genomineerd voor Legal Innovator

Delen:

Jeroen ZweersJeroen Zweers, innovatiedirecteur bij Kennedy Van der Laan, is als eerste en enige Nederlander genomineerd voor de elfde editie van de FT European Innovator of the Year Award. De prijs wordt door de Financial Times uitgereikt aan de meest invloedrijke innovator binnen de Europese juridische sector.

Zweers heeft zijn nominatie onder andere te danken aan zijn werk als innovatiedirecteur bij Kennedy Van der Laan en aan zijn rol als co-founder van Dutch Legal Tech, het platform voor juridische innovatie in Nederland.

Naast de nominatie van Jeroen Zweers is ook Kennedy Van der Laan, voor de tweede keer in de afgelopen drie jaar, genomineerd voor de FT Innovative Lawyers Awards 2016. In de categorie Innovation in New Model Legal Businesses heeft het kantoor een nominatie verworven voor zijn Alliance Community for Nike. De online community fungeert als een zogenaamd virtueel advocatenkantoor. Via het platform communiceert Nike met alle aan de Alliance aangesloten advocatenkantoren, en de advocaten communiceren onderling met elkaar.

Op 5 oktober a.s. worden tijdens het Awards Dinner in het Natural History Museum in Londen de winnaars van de FT Innovative Lawyers Awards 2016 bekendgemaakt.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven