Jonge advocaten naar Amsterdam

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Wiebe de Vries
Wiebe de Vries. Foto Bloom - Tax

Meer dan honderd jonge advocaten uit alle delen van de wereld komen op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni in Amsterdam bijeen voor de viering van de 55e verjaardag van de Internationale Vereniging van Jonge Advocaten (AIJA). Tijdens het tweedaagse evenement zullen de advocaten onder de 45 jaar congresseren over digitale ontwikkelingen binnen de juridische dienstverlening. En uiteraard staan er ook cocktailparty’s en een galadiner op het programma.

Voor de Nederlandse advocaat Wiebe de Vries (Bloom – Tax) is het een bijzondere bijeenkomst omdat hij David Frølich opvolgt als voorzitter van de AIJA. De Vries verwacht ongeveer 130 advocaten te kunnen verwelkomen. Jonge advocaten die interesse hebben kunnen zich hier aanmelden.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top