Kantoor met 4.000 advocaten

Delen:

vlnr Daryl Lansdale (Norton Rose Fulbright, Peter Martyr (Norton Rose Fulbright) en Andrew Giaccia (Chadbourne & Parke). Foto Norton Rose Fulbright

De advocatenkantoren Norton Rose Fulbright en Chadbourne & Parke gaan in het tweede kwartaal van 2017 samen tot één kantoor met meer dan 4.000 advocaten. Die zijn verspreid over 58 kantoren in 32 landen. Norton Fulbright Rose zit ook in Nederland, Chadbourne & Parke niet.

Voor de vestiging in Amsterdam heeft de fusie daarom geen gevolgen, zegt woordvoerder Judith Roelofs van Norton Rose Fulbright in Amsterdam. “Wel wordt de footprint in de US aanzienlijk vergroot.”

De combinatie van twee internationale advocatenkantoren herbergt alleen in de VS al duizend advocaten. De kantoren zeggen dat de fusie beide partijen versterkt, zowel in het aanbod aan de cliënt, maar ook als het gaat om de capaciteit.

CEO Peter Martyr van Norton Rose Fulbright is trots: “Door onze krachten te bundelen, kunnen wij onze  klanten nieuwe mogelijkheden bieden in New York en Washington. We kunnen ook profiteren van nieuwe kantoren in Mexico City, São Paulo en Istanbul, en onze cliënten beter bedienen in Londen, Dubai en Latijns Amerika.”

vlnr Daryl Lansdale (Norton Rose Fulbright, Peter Martyr (Norton Rose Fulbright) en Andrew Giaccia (Chadbourne & Parke). Foto Norton Rose Fulbright

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven