Keepin’ it Real Estate met Van Doorne

Delen:

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar wat er allemaal gebeurt in de vastgoedwereld en lijkt het jou leuk om in één dag intensief kennis maken met het kantoor en de medewerkers van Van Doorne? Lees dan gauw verder!

Het advocatenkantoor Van Doorne heeft een van de grootse vastgoedpraktijken van Nederland. Van juridische advisering en, zo nodig, procederen over vastgoed tot internationale beleggingstransacties en vastgoed- en projectfinancieringen, bij Van Doorne komen alle aspecten uit de vastgoedwereld aan bod. Het team vastgoedspecialisten van Van Doorne wil jou als rechtenstudent hier alles over vertellen tijdens de Inhousedag, Keepin’ it Real Estate.

De vastgoedafdeling van Van Doorne heeft niet alleen een sterk Nederlands profiel, maar rekent ook een groot aantal internationale partijen tot haar cliënten, die deels vanuit het kantoor van Van Doorne in Londen worden bediend. Zo was Van Doorne de afgelopen jaren betrokken bij het overgrote deel van alle Amsterdamse gebiedsontwikkelingen, maar ook bij de aankoop door buitenlandse investeringsbanken, verzekeraars en private-equitypartijen van grote vastgoedkredietportfolios van Nederlandse banken en bij de (her)ontwikkeling van een aantal aansprekende hotels in Amsterdam. Tijdens de vastgoeddag komen de zaken waarbij Van Doorne als juridisch adviseur betrokken is, tot leven. Zo kun je met eigen ogen zien om wat voor soort vastgoedobjecten het nou gaat bij een financiering en wat je rol als advocaat, fiscalist of notaris daarbij is.

Langs indrukwekkende projecten

Nog niet overtuigd? Lees de ervaring van oud-deelnemer Najib Muslem van de vastgoeddag van 2018:

Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan Keepin’ it Real Estate bij Van Doorne (met andere woorden ‘de Vastgoeddag’). Op deze dag brachten we niet alleen een bezoekje aan de vastgoedafdeling van Van Doorne, er was veel meer te beleven. Samen met de medewerkers en partners van de Vastgoedafdeling zijn we, per tourbus, langs een aantal indrukwekkende projecten geweest waar Van Doorne bij betrokken is of is geweest, waaronder het Project Pontsteiger in de Houthavens, een spectaculaire gebouw dat ik persoonlijk het mooist vond vanwege de locatie en uitzicht. Later op de dag volgde er een uitgebreide lunch bij het Student Hotel, waarna de dag werd afgesloten met een té gezellige borrel op een unieke locatie.

Deze dag is echt aan te raden voor vrijwel alle rechtenstudenten, met of zonder directe interesse in het vastgoed, om op een informele wijze zowel de medewerkers als het kantoor zelf beter te leren kennen. Door mijn deelname aan de Vastgoeddag was er voor mij geen drempel meer om te solliciteren bij Van Doorne. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik vervolgens een succesvolle student-stage heb gevolgd en thans werkzaam ben als juridisch medewerker. Met veel enthousiasme kan ik zeggen dat dit een zeer geslaagde dag was!     

Meld je nu aan

Ben jij een rechtenstudent en is jouw interesse in het vastgoed en Van Doorne gewekt? Op woensdag 29 mei gaan we, deels varend, met ons vastgoedteam langs verschillende objecten, waar Van Doorne als juridisch adviseur bij betrokken is, tijdens de inhousedag Keepin’ It Real Estate 2019. Daarnaast is er natuurlijk alle tijd om kennis te maken met de medewerkers van het kantoor. Dit is dé kans om de vastgoedpraktijk bij Van Doorne beter te leren kennen. Aanmelden? Dat kan nog tot uiterlijk 13 mei via de volgende link: https://www.vandoorne.com/werken-bij/studenten/events/keepin-it-real-estate/

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven