Kennedy Van der Laan opent deuren Portal 2C

Delen:

Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan opende eind vorige maand de deuren van Portal 2C. Portal 2C is volgens het kantoor “een inspirerende, open vleugel van het kantoor in Amsterdam, biedt onderdak aan vernieuwende bedrijven én werknemers van het advocatenkantoor. Op deze wijze wil KvdL samenwerking stimuleren en de innovatieve kracht van het kantoor bevorderen.

“Anticiperen op de ontwikkelingen op de markt is in de traditionele advocatenwereld al heel uitzonderlijk. Wij gaan nog een stap verder en willen pro-actief aan die ontwikkelingen bijdragen,” zegt Richard Klatten, partner van Kennedy Van der Laan. “Het is onze overtuiging dat het de kwaliteit en innovatieve kracht van ons werk ten goede zal komen als we de vensters openen, kennis naar binnen halen en het werken in teamverband met externe partijen en cliënten stimuleren. Onze advocaten willen leren van ervaringen in andere bedrijven en sectoren. Portal 2C is het eerste tastbare bewijs dat het tijd is voor een nieuwe manier van werken en het verbreden van de horizon.”
Kennedy Van der Laan heeft bij het totstandkomen van Portal 2C nauw samengewerkt met het Dialogues House.

Het Dialogues House is een onafhankelijk platform van ABN AMRO bank waarmee de bank een innovatief klimaat wil stimuleren. Het Dialogues House huisvest zelf verschillende participaties van de bank die naar verloop van tijd op eigen benen staan. Het eerste externe bedrijf dat vanuit Portal 2C gaat opereren, is Brightbox HR. Deze dochteronderneming van ABN AMRO bank heeft de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd op het gebied van HR management.

Vanuit KvdL zullen onder andere medewerkers van de sectie Arbeidsrecht vanuit Portal 2C werken. Klatten: “We verwachten dat Portal 2C binnen Kennedy Van der Laan gaat fungeren als een inspiratiecentrum voor onze advocaten, cliënten en voor partijen in andere sectoren. Vanuit Portal 2C zullen we de komende jaren nieuwe vormen van juridische dienstverlening gaan lanceren. De eerste resultaten zijn al te zien op www.legalportal.nl en www.foodquality.nl.”

Champagne! Vlnr Richard Klatten (KvdL), Hans Cremer (ABN AMRO), Joost Linnemann (KvdL), Sjoukje Wynia (Brightbox HR)

Champagne! Vlnr Richard Klatten (KvdL), Hans Cremer (ABN AMRO), Joost Linnemann (KvdL), Sjoukje Wynia (Brightbox HR)

Impressies van Portal2C
Image
Image
Image
Image

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven