Kennis en vaardigheden voor het hele team: incompany- of maatwerkcursus bij OSR

Niet alleen voor individuele cursisten heeft OSR een breed juridisch opleidingsaanbod, ook voor organisaties verzorgen wij regelmatig een cursus op maat. Advocatenkantoren, overheidsinstanties, rechtsbijstandsverzekeraars en het bedrijfsleven, wij denken graag mee met deze organisaties om hun juridische opleidingsvraag op te lossen. De kennis en vaardigheden van het hele team, de hele afdeling of organisatie worden naar een hoger niveau getild en worden samen verworven, waardoor de inhoud beter bespreekbaar wordt met collega’s. Dat is waar een incompany opleiding of training bij OSR juridische opleidingen om draait.

Maatwerk

Samen met jou kijken we naar de specifieke leerbehoefte van jouw team, afdeling of organisatie. We kunnen een bestaande opleiding of training aanpassen, zodat deze voldoet aan de leerbehoefte. Maar het is uiteraard ook mogelijk om een opleiding helemaal op maat te ontwikkelen. Onze opleidingsmanagers geven graag adequaat persoonlijk advies.

  • Samen kijken we naar specifieke onderwerpen die extra aandacht nodig hebben binnen jouw afdeling of organisatie
  • We zoeken een docent of trainer die het beste past bij jullie cultuur en leerbehoefte
  • We maken gebruik van casuïstiek die is afgestemd op jullie afdeling of organisatie
  • Lesdagen kunnen we zowel fysiek als online organiseren. Bij fysieke bijeenkomsten stemmen we de locatie af en dat kan zowel door ons worden geregeld of bij jullie op locatie zijn
  • Wij faciliteren de evaluatie, certificaten en eventuele PO-punten

Ervaring

Ieder jaar verzorgen wij meer dan honderd incompany opleidingen en trainingen met een grote diversiteit aan juridische onderwerpen, zowel op het gebied van kennis als vaardigheden. Van een training helder schrijven voor tien juristen van een advocatenkantoor tot een volledige inleiding op een nieuwe wet voor 1.500  medewerkers, juristen, HR-managers en leidinggevenden van een grote overheidsinstantie in de vorm van een online webinar.

Daarnaast verzorgen we ook opleidingen voor het bedrijfsleven, verzekeraars en beroepsverenigingen. De diversiteit van onze incompany-klanten is ontzettend groot.

Incompany als iedereen thuis werkt

Ook nu bijna iedereen thuiswerkt, verzorgen wij ‘gewoon’ cursussen voor bedrijven, instellingen en kantoren. Af en toe gaan alle stoelen aan de kant om meer ruimte te creëren; vaker wordt de cursus online gegeven met een docent die vanaf zijn eigen (thuis)werkplek of vanuit OSR met een digitale verbinding de cursisten van kennis en inzichten voorziet. Ook online maken we gebruik van activerende werkvormen in de vorm van polls, break-out rooms, digitale whiteboards en andere interactieve werkvormen om de aandacht en energie van elke cursist vast te houden.

Incompany of maatwerk opleiding in 2022

Wil je in 2022 jouw team, afdeling of organisatie opleiden? Neem contact op met een van onze opleidingsmanagers en zij kijken graag samen met jou naar jullie specifieke leerbehoeften.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven