KienhuisHoving en Holtman Notarissen gaan samen in Utrecht

Op 1 oktober 2020 fuseren KienhuisHoving advocaten en notarissen uit Enschede met Holtman notarissen uit Utrecht. De naam Holtman Notarissen blijft voorlopig gehandhaafd.

Delen:

KienhuisHoving en Holtman Notarissen gaan samen in Utrecht

Bestuursvoorzitter Frans Jozef van der Vaart is verheugd met deze krachtenbundeling: “De specialisten van onze kantoren versterken elkaar op allerlei gebied. Bovendien maken we gebruik van elkaars netwerken. De fusie sterkt ons in onze ambitie om verder te groeien en dicht bij onze cliënten te staan, letterlijk en figuurlijk in Twente, maar ook daarbuiten.”

Voor Holtman Notarissen zorgt deze stap voor groei en continuïteit van het kantoor. De samenwerking met advocaten brengt meerwaarde voor hun cliënten. Voor KienhuisHoving zorgt deze stap voor mogelijkheden voor een verdere profilering en uitbouw van haar activiteiten in Utrecht en omgeving.
De Utrechtse notarissen Allard Schuering en Madeleine van der Wal voegen daaraan toe: ‘‘Op beide kantoren zullen we een completere dienstverlening kunnen bieden met advocaten en notarissen op elk rechtsgebied. Onze cliënten zullen daar zeker van profiteren.’’

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven