Kroes (Dirkzwager) beste juridische speller

Annelijn Kroes (Dirkzwager advocaten) heeft het JeeBeeDictee 2008 gewonnen dat eind vorige week werd georganiseerd door Jonge Balie Arnhem.

Annelijn Kroes (Dirkzwager advocaten) heeft het JeeBeeDictee 2008 gewonnen dat eind vorige week werd georganiseerd door Jonge Balie Arnhem. Het aantal deelnemers van het dictee (dat plaatsvond in de Eusebiuskerk te Arnhem) lag op een record van 164! De opsteller en spreker was mr. Frank de Grave die het JeeBeeDictee voorlas zoals hij – naar eigen zeggen – destijds als minister van Defensie zijn troepen toesprak. Op de tweede en derde  plaats eindigde Lieke aan den Toorn (Dirkzwager advocaten) en Cox Merkelijn (Merkelijn en Cornelisse advocaten). Bij de teams gingen de prijzen naar Vrouwen Justitia M/V II (rechtbank Arnhem), De Spellingsbelgen (rechtbank Arnhem) en Raad van Toezicht. De winnaar van 2007, de Belgische confrater mr. Joost Verheyen, kreeg een eervolle vermelding omdat hij de minste fouten had (maar slechts één minder dan de winnaar van 2008, Annelijn Kroes). Hij had echter van tevoren al aangegeven dat hij niet mee zou dingen naar de prijzen.

De JeeBeeDictee commissie bestaande uit Hüsniye Killi (Dirkzwager advocaten), Loes Roze (De Kempenaer advocaten), Niels Scheltinga (OMVR Lunenberg advocaten) en Vanessa van Westing (Dirkzwager advocaten) kijkt samen met het bestuur van Jonge Balie Arnhem terug op een succesvol JeeBeeDictee 2008!

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven