Lancering Female Intellectual Property Experts, 8 maart 2017

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In het IE-recht werken meer vrouwen dan mannen, maar op congressen zijn het meestal mannen die aan het woord komen. Hoog tijd voor een vrouwelijke IE-club. Niet om te klagen, maar om vrouwen een beter podium te geven. Op 8 maart – internationale vrouwendag – werd ten kantore van De Brauwe Blackstone Westbroek in Amsterdam de FIPE gelanceerd: Female Intellectual Property Experts. Chris van Houts – geen IE’er, laat staan een vrouw – was erbij en fotografeerde de dames van links naar rechts. Benieuwd naar de bijschriften? Kijk dan op onze Facebookpagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top