Lefebvre Sarrut zet generatieve AI in voor zoekopdrachten naar juridische informatie

Lefebvre Sarrut - die zich richt op juridische, fiscale en regelgevende kennis - heeft generatieve, kunstmatige intelligentie geïntegreerd in zijn oplossingen voor zoekopdrachten naar juridische informatie in Spanje.

Delen:

beeld: Depositphotos

Door voor zijn algoritmen alleen geverifieerde content te gebruiken, is Lefebvre Sarrut het eerste juridische kennisbedrijf in Europa dat juridische professionals betrouwbare en volledige, door AI gegenereerde zoekresultaten garandeert, stelt de organisatie.

“Onlangs is generatieve AI-technologie onder de aandacht van het publiek gebracht dankzij oplossingen zoals ChatGPT die content creëren, zoals teksten, afbeeldingen, audio en synthetische gegevens. Hoewel de technologie indrukwekkende teksten kan opstellen die menselijk schrijven nabootsen, kunnen de resultaten onnauwkeurig zijn als ze gebaseerd zijn op onvolledige, verouderde of niet-geverifieerde informatiebronnen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft Lefebvre Sarrut de zoekmogelijkheden van zijn algoritme verfijnd om zich uitsluitend te richten op actuele, juridische informatie van geverifieerde bronnen. Deze garantie dat gebruikers betrouwbare en nauwkeurige informatie ontvangen, is een primeur voor op AI gebaseerde oplossingen in de juridische sector Vergeleken met andere open modellen, integreert de innovatieve technologie van Lefebvre Sarrut een nieuw geavanceerd zoekalgoritme dat de redactionele inhoud minutieus verwerkt, gebruikmakend van betrouwbare bronnen zoals de Memento-kennis van de Groep, evenals andere geverifieerde informatie over wetgeving, doctrine en jurisprudentie uit de enorme database. Deze inhoud wordt vervolgens geharmoniseerd met taalmodellen om nauwkeurige, gemakkelijk leesbare resultaten te garanderen, en wordt ondersteund door links naar informatiebronnen.”

Olivier Campenon, CEO van Lefebvre Sarrut: “We zijn er trots op dat we onze cliënten dit nieuwe, krachtigere instrument kunnen aanbieden om hun juridische werk te verbeteren. Juridische professionals ervaren onmiddellijk de voordelen hiervan in termen van efficiëntie en tijdbesparing. Dit is nog maar het begin, en de combinatie van technologieën die we ontwikkelen zal ons in staat stellen om nog verder te gaan. Ons doel is om betrouwbare oplossingen te bieden die onze klanten echte waarde en voordelen bieden. Onze AI-oplossingen zijn toonaangevend in de branche, waardoor we weer een stap voorwaarts kunnen zetten richting ons doel om kennis beschikbaar te stellen voor een eerlijkere, efficiëntere en duurzamere samenleving.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven