Juridisch nieuws

Legalloyd lanceert advocatenplatform

Bijna 50 advocaten hebben zich tot nu toe aangesloten bij Legalloyd.com, een online platform waar bedrijven naar de meest geschikte advocaat kunnen zoeken. Daarmee is Legalloyd groter dan de meeste middelgrote advocatenkantoren.

Op 23 november is het platform door drie ondernemers gelanceerd. Het Legalloyd’s team bestaat uit experts op het gebied van advocatuur, online marketing en softwareontwikkeling. Legalloyd brengt bedrijven in contact met specialistische advocaten.

Advocaat en medeoprichter van Legalloyd Philip de Roos in een recent persbericht: “Legalloyd zorgt met innovatieve software ervoor dat organisaties snel en gemakkelijk bij de juiste specialist terecht komen, en voorkomt dat zij uiteindelijk met een stagiair worden afgescheept. Onze specialisten zijn even goed als specialisten van grote advocatenkantoren en kosten minder; niet 600 euro per uur, maar de helft.”

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Reactie toevoegen

Klik hier om een reactie achter te laten

Recente vacatures

Recente vacatures

Winkelmand