Legalloyd lanceert advocatenplatform

Delen:

Bijna 50 advocaten hebben zich tot nu toe aangesloten bij Legalloyd.com, een online platform waar bedrijven naar de meest geschikte advocaat kunnen zoeken. Daarmee is Legalloyd groter dan de meeste middelgrote advocatenkantoren.

Op 23 november is het platform door drie ondernemers gelanceerd. Het Legalloyd’s team bestaat uit experts op het gebied van advocatuur, online marketing en softwareontwikkeling. Legalloyd brengt bedrijven in contact met specialistische advocaten.

Advocaat en medeoprichter van Legalloyd Philip de Roos in een recent persbericht: “Legalloyd zorgt met innovatieve software ervoor dat organisaties snel en gemakkelijk bij de juiste specialist terecht komen, en voorkomt dat zij uiteindelijk met een stagiair worden afgescheept. Onze specialisten zijn even goed als specialisten van grote advocatenkantoren en kosten minder; niet 600 euro per uur, maar de helft.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven