Nieuws

Loyens & Loeff breidt uit in Zürich

Willem Jarigsma
Willem Jarigsma. Foto Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is in Zürich uit zijn jasje gegroeid en is daarom verhuisd naar een nieuw, groter pand in de Zwitserse stad. Volgens managing partner Willem Jarigsma neemt Loyens & Loeff daarmee een voorschot op de uitbreiding van de juridische en fiscale dienstverlening in Zwitserland.

Er werken op dit moment 15 advocaten en belastingadviseurs bij L & L Zwitserland. In augustus komt er iemand bij en het doel is om dit jaar nog 5 mensen aan te nemen. Over twee jaar wil Loyens & Loeff 30 professionals hebben in Zürich. In Zürich is L & L verhuisd van de Dreikönigstrasse 55 naar de Alfred-Escher-Strasse 50.

Loyens & Loeff heeft sinds 1983 een kantoor in Zwitserland waar Nederlands, Belgisch en Luxemburgs wordt gepraktiseerd. “Toen we in 2015 onze licentie voor Zwitsers recht kregen, zijn we begonnen met de implementatie van onze langetermijnstrategie voor de opbouw van onze Zwitserse activiteiten en ik ben blij dat we die eerste mijlpaal hebben bereikt,” verklaart Willem Jarigsma. “De verhuizing stelt ons in staat om nog meer juridisch talent aan te trekken.” Jarigsma zegt dat investeren in getalenteerde advocaten een belangrijk onderdeel is van de strategie.

Loyens & Loeff heeft meer dan 850 professionals in dienst, verspreid over 13 kantoren in de belangrijke financiële centra in de wereld. Het kantoor in Zwitserland bedient hoofdzakelijk multinationals, commoditybedrijven, investeerders, private equity-maatschappijen en familiebedrijven.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures