LVH Advocaten naar modern pand: World Port Center te Rotterdam

Delen:

Foto: Depositphotos

Om haar visie op de manier waarop een advocatenkantoor haar cliënten zo goed mogelijk van dienst kan zijn nog beter te kunnen realiseren, verhuist Leeman Verheijden Huntjens Advocaten per 1 maart 2020 naar een nieuwe locatie: het World Port Center (WPC) aan de Wilhelminakade te Rotterdam.

“Wij zijn niet een advocatenkantoor waar cliënt, advocaat en ondersteunende medewerkers ver van elkaar af staan. We streven naar een platte organisatie waar iedereen gelijk is en ieder zijn eigen taak heeft in ons gezamenlijk doel de cliënt zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een modern gebouw waar alle medewerkers zich op één verdieping zullen bevinden past daarbij, want samenwerking is essentieel. Om ons doel zo goed mogelijk te bereiken is het belangrijk om elkaar veel te zien en makkelijk bij elkaar binnen te lopen om op die manier snel te kunnen schakelen,” vertelt Bouwe Bos, partner bij Leeman Verheijden Huntjens Advocaten.

Tijd voor een volgende stap

Het monumentale pand in het Scheepvaartkwartier waar het advocatenkantoor de afgelopen 10 jaar gehuisvest is geweest, strookt inmiddels dan ook niet meer met deze visie. “We hebben altijd veel complimenten gehad over het prachtige pand en er met veel plezier gewerkt, maar het is tijd voor een volgende stap. Dat we dan terecht mogen komen op de Wilhelminapier, is heel mooi. Wij vinden dat nu al een van de meest bruisende woon- en werkplekken van Rotterdam en dit wordt de komende jaren alleen nog maar beter met de geplande ontwikkelingen op de pier en het Rijnhaven district”, aldus nog steeds Bouwe Bos.

World Port Center

Het WPC-gebouw was de eerste toren op de Wilhelminapier en is bekend als huisvesting van het Rotterdamse Havenbedrijf. De toren ontwikkelt zich inmiddels tot multi tenant gebouw. Met LVH is de eigenaar van mening dat een open karakter en gastvrije beleving voor haar bezoekers van groot belang is. Daartoe zal in 2020 onder meer een volledige renovatie en herinrichting van de entree plaatsvinden waarbij gastvrijheid voorop staat.

Duurzaamheid is een andere belangrijke pijler voor het WPC-gebouw. Zo staat het op de lijst voor Breeam- en Well-certificering. Een voorbeeld van een slimme duurzaamheidsoplossing zijn de koelinstallatiesystemen die hun koelcapaciteit via het water uit de Maas verkrijgen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven