Maatschappelijk betrokken rechtenstudenten, opgelet!

De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie zijn namelijk op zoek naar jullie. Gezamenlijk organiseren beide organisaties daarom SummerCourt, een jaarlijks terugkerend evenement waarbij studenten zoals jij een kijkje kunnen nemen in hun keuken. SummerCourt biedt plaats aan 100 deelnemers.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wat is SummerCourt?

SummerCourt biedt maatschappelijk betrokken rechtenstudenten een kijkje in de keuken van de rechter en de officier van justitie. Hoe komt een rechter tot zijn oordeel en welke afwegingen maakt een officier van justitie? Vind het antwoord op al jouw vragen tijdens diverse interessante, inhoudelijke workshops en een waardevol netwerkmoment in één van de regio’s van jouw keuze.

Het gehele programma vind je in de vacature.

Voor wie?

Ben jij een universitaire rechtenstudent en zit je in het laatste jaar van jouw bachelor of in de masterfase (vóór 1 juni minimaal 150 ects binnen)? Beschik jij over een cv met een aantal maatschappelijke ervaringen waaruit wij kunnen opmaken dat jij, naast studiegerelateerde activiteiten, met twee benen midden in de maatschappij staat? Dan organiseren wij SummerCourt voor jou!

Wanneer?

Normaal gesproken openen de organisaties hun deuren, maar vanwege de coronamaatregelen is dit niet mogelijk. SummerCourt vindt dit jaar daarom online plaats op 2, 9, 23 en 30 september van 17.45 uur tot 20.15 uur.

Magistralent

Magistralent is hét exclusieve netwerk van oud-SummerCourters, waartoe je automatisch gaat behoren als je SummerCourt doorlopen hebt. Dit netwerk biedt de mogelijkheid om in contact te blijven met andere oud-deelnemers en de organisaties zelf. Je ontvangt elk jaar een uitnodiging voor WinterCourt, een avond met exclusieve masterclasses en een netwerkborrel.

Iets voor jou?

Hier vind je de vacature. Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 27 juni 2021. Geef in het formulier aan welke regio’s jouw voorkeur hebben en welke workshops je op 9 en 23 september wilt bijwonen. Met de indeling houden we hier zoveel mogelijk rekening mee. De brievenselectie vindt plaats in de periode van 28 juni 2021 tot en met 9 juli 2021. Ben je definitief geselecteerd? Dan hoor je dit rond 12 juli aanstaande per mail. Kijk voor meer informatie op www.summercourt.nl.

Als je solliciteert, doe dit dan onder vermelding van vacaturenummer OM-4690.

 

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top