Magali van Maanen partner bij De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Magali van Maanen

Magali van Maanen is per 1 april 2019 benoemd tot partner bij De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators in Amsterdam. Tot die datum werkte zij als Associate bij De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators: “Vlak na de oprichting van De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators ben ik bij kantoor gaan werken. Ik ben er trots op dat ik per heden partner ben van dit ambitieuze Nederlandse boutique kantoor met de reputatie en cliënten van een internationaal topkantoor.”

Magali van Maanen is expert op het gebied van internationale (echtscheidings)zaken. Haar cliënten zijn veelal expats of Nederlanders die in het buitenland woonachtig zijn. Magali is gespecialiseerd om zaken die spelen binnen complexe internationale rechtsstelsels binnen korte tijd professioneel en vakkundig af te wikkelen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl