Personalia

Magali van Maanen partner bij De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators

Magali van Maanen

Magali van Maanen is per 1 april 2019 benoemd tot partner bij De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators in Amsterdam. Tot die datum werkte zij als Associate bij De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators: “Vlak na de oprichting van De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators ben ik bij kantoor gaan werken. Ik ben er trots op dat ik per heden partner ben van dit ambitieuze Nederlandse boutique kantoor met de reputatie en cliënten van een internationaal topkantoor.”

Magali van Maanen is expert op het gebied van internationale (echtscheidings)zaken. Haar cliënten zijn veelal expats of Nederlanders die in het buitenland woonachtig zijn. Magali is gespecialiseerd om zaken die spelen binnen complexe internationale rechtsstelsels binnen korte tijd professioneel en vakkundig af te wikkelen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures

Winkelmand