Marc van den Berg maakt overstap naar Dijkstra Voermans

Marc van den Berg is op 1 januari 2008 toegetreden tot de Maatschap van Dijkstra Voermans. Van den Berg versterkt de vestiging Eindhoven en zal daar verantwoordelijk zijn voor de verdere op- en uitbouw van de praktijk.

Na zijn afstuderen in 1991 aan de Universiteit Utrecht is Van den Berg als advocaat verbonden geweest aan AKD Prinsen Van Wijmen te Eindhoven, sinds 1999 als partner. Van den Berg is een specialist op het gebied van fusies & overnames, joint ventures, commerciële samenwerkingsverbanden en overige ondernemingsrechtelijke aangelegenheden, zoals aandeelhoudersgeschillen en (bestuurders)aansprakelijkheid.

Naast zijn ruime ervaring als adviseur heeft Van den Berg grote expertise in de procespraktijk. Van den Berg is onder andere als redactiemedewerker/annotator verbonden aan het blad Jurisprudentie in Nederland (uitgeverij SDU) en is daarnaast raadsheer-plaatsvervanger in Gerechtshof ‘s-Gravenhage.

Dijkstra Voermans haalt met Van den Berg een autoriteit op het gebied van het ondernemingsrecht in huis. Zijn komst zal de vestiging van Dijkstra Voermans in Eindhoven een sterke impuls geven.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven