Meld u nu aan voor de opleiding tot ICT-jurist van ICTRecht Academy

Vrijwel elk rechtsgebied krijgt te maken met vraagstukken rond ICT, technologie en internet. Wilt u hierop voorbereid zijn? Met de éénjarige opleiding tot ICT-jurist (start april 2022) doet u gespecialiseerde juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Steeds meer producten en diensten transformeren naar ICT, de inzet van kunstmatige intelligentie en technologie neemt toe en iedere zakelijke transactie kent ICT-aspecten. Deze innovaties en ontwikkelingen roepen ook weer vragen op waar het recht een antwoord op moet hebben. Daarvoor hebben we ICT-juristen nodig zoals u.

ICTRecht Academy biedt u een praktijkgerichte opleiding op twee niveaus:

Waarom deze opleiding?
Onder leiding van onze specialisten uit het werkveld leert u tijdens de opleiding onder meer over: ICT-contracten, platforms en tussenpersonen, softwarerecht, AI, privacy en persoonsgegevens en ICT-security. Daarbij staat de praktijk voorop! Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met real life cases en interactieve presentaties.

NOvA & IAPP-erkend
Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO Onderhoud Vakbekwaamheid). Daarnaast zij wij door de International Association of Privacy Professionals erkend als Official CPE Provider.

Meld u nu aan
Bekijk alle informatie over onze ICT-jurist opleiding en meld u aan.

Enkel kennis opdoen over privacy en recht?
Bent u enkel geïnteresseerd in het opdoen van alomvattende kennis en skills over privacy en recht? Volg onze opleiding tot allround privacy jurist.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top