Mr. Rally 2012: schrijf je nu in!

Delen:

Mr. Rally 2012Na het succes van de eerste Mr. Rally in 2011 kon een vervolg niet uitblijven! Daarom wordt op zaterdag 16 juni 2012 de tweede editie van de Mr. Rally gereden ten bate van de Stichting Advocaten voor Advocaten (Lawyers for Lawyers). Dé rally voor juristen in Nederland.

Het evenement is gericht op zowel beginnende als ervaren rallyrijders en kent ook een recreatierit voor diegenen die uitsluitend een mooie tocht willen maken. Bijrijders behoeven geen jurist te zijn en een bijzondere auto is leuk, maar zeker geen voorwaarde. Voor de rally is geen voorbereiding nodig. Op de rallydag ontvangen alle deelnemers de routeboeken met alle benodigde informatie en wordt deze tijdens de rijdersbriefing toegelicht.

De rally heeft vier klassementen: de SportKlasse voor de ervaren rijders, de TourKlasse voor minder ervaren rijders en de RecreatieKlasse voor diegenen die een mooie autorit willen maken (het verschil tussen de klassementen zit in de moeilijkheidsgraad van de routeboeken aan de hand waarvan de equipes hun route moeten bepalen). Het laatste klassement is het bedrijfsklassement dat samengesteld wordt aan de hand van de prestaties van de deelnemers in het Sport- en TourKlassement.

Naast het sportieve- en spelelement bevat de rally veel mogelijkheden voor onderlinge gezelligheid. Zoals de heerlijke gemeenschappelijke lunch, een gezellige tea break en de uitgebreide borrel.

De kosten voor deelname aan de rally voor een equipe van twee personen bedragen 400 euro (inclusief lunch, tea break en borrel).

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.mr-rally.nl.

De Mr. Rally wordt georganiseerd door Rally Masters bv.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven