NautaDutilh innoveert verder met Sentia

NautaDutilh is een overeenkomst aangegaan met Sentia, Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer. De IT-dienstverlener gaat NautaDutilh begeleiden bij zijn digitale transformatie en de overgang naar een meer datagedreven organisatie.

Delen:

ZN_210318_Depositphotos_184133086_s-2019-6665927f

De medewerkers van NautaDutilh werken dagelijks met verschillende juridische applicaties die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering van het advocatenkantoor. “Met de overstap naar Sentia continueert het advocatenkantoor de dienstverlening aan haar werknemers met een moderne werkplek die altijd en overal veilig toegang geeft tot de applicaties. De ICT-omgeving is hiermee ook klaar voor toekomstige innovaties. Het on-site beheer wordt inmiddels al door Sentia uitgevoerd. De migratie van de overige ICT-diensten moet in de zomer van 2021 zijn afgerond.

De zoektocht van NautaDutilh naar een nieuwe IT-dienstverlener ging in 2019 van start. Hierbij stonden vier selectiecriteria centraal: het verbeteren van de service delivery, flexibiliteit in het op- en afschalen van diensten (capaciteit), een open en transparante samenwerking en het gebruik van bewezen technologieën en marktstandaarden. Uiteindelijk werd Sentia gekozen uit vier partijen.

“Naast zijn diepgaande technische kennis en ervaring op het gebied van digitale transformaties, heeft Sentia ook indruk gemaakt met de manier waarop het zich als team heeft gepresenteerd,” aldus Sijmen Vrolijk, Head of ICT bij NautaDutilh. “Ook bij advocatenkantoren staat het digitaliseren van de bedrijfsvoering hoog op de agenda. Door over te stappen naar Sentia is gekozen voor een partnership die aansluit bij de innovatiedoelstellingen van NautaDutilh binnen de legal-sector. Met deze samenwerking zetten we, met name door de flexibiliteit en schaalbaarheid, een belangrijke stap richting onze visie op de digitale toekomst.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven