NexaVelo breidt uit met drie partners

Bij NexaVelo Advocaten treden drie partners toe als aandeelhouder. Jeroen Elslo, Luc Coehorst en Danny Hooreman maakten al een aantal jaren deel uit van het vaste team van advocaten van het kantoor van eigenaar Rien Braakman.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Van links naar rechts Luc Coehorst, Jeroen Elslo, Danny Hooreman, Rien Braakman

NexaVelo Advocaten in Utrecht richt zich op het grootzakelijk mkb en is sterk aanwezig in vastgoed, retail, finance, industrie en energie. De nieuwe partners, Jeroen Elslo (43), Luc Coehorst (34) en Danny Hooreman (46) zijn officieel toegetreden als mede-eigenaren van het kantoor aan de Utrechtse Maliesingel. Advocaat en mede-eigenaar Rien Braakman licht de toetreding van de drie partners toe: “In het vastgoed- en ondernemingsrecht zien we dat de vraag om juridisch advies tijdens de coronacrisis eerder toeneemt dan afneemt. Een betere verdeling van verantwoordelijkheden binnen ons kantoor past dan ook goed bij onze groeifase.”

Sinds januari 2021 vormen vier partners het bestuur van het kantoor. “Vanaf nu is ook het eigenaarschap conform de onderlinge verhoudingen geregeld. De ambitie om het kantoor in korte tijd te laten doorgroeien naar een kantoor met een omvang van 20 tot 25 advocaten kan door deze toetreding sneller en beter plaatsvinden”, aldus Braakman.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top