Nichekantoor Voorhorst Van Waegeningh Advocaten opent haar deuren

Sietse Voorhorst en Lasse van Waegeningh zetten hun advocatenpraktijken gezamenlijk voort met het nieuwe nichekantoor Voorhorst Van Waegeningh Advocaten.

Delen:

Nichekantoor Voorhorst Van Waegeningh Advocaten opent haar deuren

Met ingang van 1 februari 2021 is Utrecht een advocatenkantoor rijker. Voorhorst en Van Waegeningh zetten hun advocatenpraktijken gezamenlijk voort met het nieuwe nichekantoor Voorhorst Van Waegeningh Advocaten. Hun kantoor is gespecialiseerd in de praktijken Vastgoed, Onderneming en Insolventie. Beide advocaten hebben een achtergrond bij internationale advocaten- en accountantskantoren.

Vanuit het hart van Nederland is Voorhorst Van Waegeningh Advocaten een landelijk opererend advocatenkantoor dat Nederlandse en buitenlandse ondernemingen en ondernemers bijstaat.

Over de voortzetting van hun praktijken met een nieuw eigen kantoor:  “Sietse en ik kijken er naar uit om met veel energie en ontzettend veel plezier onze krachten te bundelen. Ik ben ervan overtuigd dat we samen de perfecte partner zijn voor ondernemingen en ondernemers uit binnen- en buitenland”, aldus Lasse van Waegeningh.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven