Nieuw bestuur NautaDutilh

Delen:

Vlnr Petra Zijp, Jaap Jan Trommel en Chris Warner. Foto NautaDutilh

Bij NautaDutilh is een nieuw bestuur aangetreden. Petra Zijp, Jaap Jan Trommel en Chris Warner zijn per 1 juni benoemd als bestuurders van het advocatenkantoor. Ze nemen het stokje over van Erik Geerling en Gaike Dalenoord, die na respectievelijk zeven en drie jaar in het bestuur terugkeren naar hun praktijk.

NautaDutilh heeft gekozen voor de uitbreiding naar drie bestuurders omdat de bestuursleden dan ieder ook in hun praktijk actief kunnen blijven. Het nieuwe bestuur kent geen voorzitter maar opereert op basis van gezamenlijkheid.

Petra Zijp leidt het Capital Markets team en adviseert uitgevende instellingen, banken en institutionele beleggers in kapitaalmarkttransacties. In 1999 en 2000 werkte ze vanuit het kantoor van NautaDutilh in Londen. Petra, een van de drijvende krachten achter het diversiteits- en inclusiviteitsbeleid van kantoor, was in 2016 Legal Woman of the Year. Ze begon in 1995 bij NautaDutilh en werd in 2002 partner bank- en effectenrecht.

Jaap Jan Trommel adviseert op het gebied van fusies en overnames en ondernemingsrecht, vooral voor cliënten in de energiesector. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in internationaal verband, mede vanwege zijn werkzame jaren in Spanje, Singapore en Indonesië. Hij is mede voorman van de China- en Japan desks van NautaDutilh en partner bij NautaDutilh sinds 1995.

Chris Warner adviseert Nederlandse en internationale cliënten over fiscale aspecten van onder andere beursgenoteerde M&A transacties, publiek private samenwerking en bedrijfsreorganisaties. Hij begon twintig jaar geleden bij NautaDutilh waar hij sinds 2006 aan het hoofd staat van de fiscale praktijk. Van 2002 tot 2006 werkte hij in het kantoor in New York.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven