Nieuw jaar, nieuwe kansen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Diana van der Helm

Diana van der Helm: “Het eerste kwartaal van 2019 is bijna voorbij en de juridische arbeidsmarkt draait nog steeds op volle toeren. Het is duidelijk merkbaar dat organisaties nieuwe budgetten hebben en dat er gas wordt gegeven op het aannemen van juridisch talent. Zoals verwacht is er nog altijd veel vraag naar privacyjuristen. Nu in Europa de eerste boetes onder de AVG zijn uitgedeeld, wordt steeds duidelijker dat deze verordening voor organisaties een doorlopend proces is. Het is dan ook niet gek dat er veel vacatures voor privacyjuristen zijn. Kandidaten die óók kennis hebben van IT-recht/contracten zijn goud waard. Daarnaast is er veel vraag naar juristen die ervaring hebben met commercial contracting om salesteams bij grote deals te begeleiden. Tot slot zijn arbeidsrechtjuristen die HR-teams ondersteunen in trek. Toch verschijnen de eerste berichten over het afvlakken van de sterke economische groei inmiddels in de media. Het is dan ook maar de vraag hoe de juridische arbeidsmarkt voor zowel vaste als tijdelijke posities zich in de loop van 2019 zal ontwikkelen.”

Diana van der Helm is consultant werving & selectie legal bij DPA Professionals.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top