Nieuw kantoor in Limburg: Advocaten Familie- & Erfrecht

Om nog beter te kunnen voldoen aan de groeiende vraag vanuit Limburg is Advocaten Familie- & Erfrecht een nieuw kantoor gestart in de provincie. Het kantoor zal een extra thuisbasis zijn voor de gespecialiseerde advocaten. Edith Schnackers zal leiding gaan geven aan het kantoor.

Delen:

“We zien een groei in het aantal zaken in deze regio, mede door vergrijzing”, vertelt Joost Diks, een van de partners van het kantoor. “Dat, in combinatie met een sterk groeiend netwerk in Limburg heeft ons doen besluiten de mensen vanuit hun eigen regio beter te willen bedienen.” Edith Schnackers is per 1 mei toegetreden als partner bij Advocaten Familie- & Erfrecht. De keuze om Edith Schnackers als partner op te nemen in de organisatie was voor de partners Bregje Boelens en Joost Diks niet meer dan logisch. Boelens: “Edith was al enige tijd aan ons kantoor verbonden. De samenwerking sinds haar komst naar kantoor bevalt uitstekend. Het is terecht dat Edith als een van de meest gerenommeerde familie- en erfrecht advocaten bekend staat. We zijn dan ook heel blij met deze vervolgstap. Met de opening van ons nieuwe kantoor in Limburg kwam alles mooi samen.”

Edith Schnackers

Edith Schnackers is sinds 2004 werkzaam als advocaat. Van meet af aan heeft zij zich toegelegd op het familie- en erfrecht en heeft zij zich daarin steeds verder gespecialiseerd. Ze werkte 15 jaar bij een groot advocatenkantoor en zocht begin 2019 welbewust een hoogspecialistisch nichekantoor. Ze vond dat in Advocaten Familie- & Erfrecht. Schnackers: “Ik ben blij dat ik deze stap kan nemen en ga met veel plezier aan het werk in het nieuwe kantoor, in de voor mij zo vertrouwde en geliefde omgeving. Ik doe dat natuurlijk samen met mijn gespecialiseerde collega’s.” Per 1 mei heeft ook Lisanne van Wijk zich bij het kantoor aangesloten. Ook zij zal werkzaam zijn vanuit de vestiging in Limburg. Met de komst van Lisanne van Wijk telt het kantoor tien advocaten. De vraag of Schnackers ook nog wel buiten Limburg te zien zal zijn, wordt bevestigend beantwoord. “Jazeker, voor ingewikkelde erfrechtkwesties word ik door heel Nederland ingeschakeld. Daarnaast zal ik ook vanaf Eindhoven en Utrecht actief zijn. Ook als docent voor FEIN hoop ik na corona weer in heel Nederland live te kunnen doceren.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven