NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

Deze maand twee afleveringen van SSR Meestervertellers met hoge actualiteitswaarde: het taakstrafverbod en contractenrecht in tijden van corona.

Delen:

HET LOT VAN DE TAAKSTRAF
“Er is geen enkele reden om rechters te wantrouwen.” Naar aanleiding van het voorgenomen taakstrafverbod spreekt Daan Langkamp met Johan Bac, algemeen directeur van Reclassering Nederland. Bac legt uit waarom hij het een zorgelijke ontwikkeling vindt dat er steeds vaker voorwaarden worden gesteld aan het opleggen van een taakstraf.

Luister hier naar de aflevering met Johan Bac:

CONTRACT EN CORONA
Wie draagt de risico’s als corona een contract beïnvloedt? En wanneer moet een rechter ingrijpen in een contractuele relatie? Raadsheer Sjoerd Bakker loodst ons aan de hand van recente uitspraken langs de vraagstukken die de corona-pandemie opwerpt op het gebied van contractenrecht.

Luister hier naar de aflevering met Sjoerd Bakker:

LUISTER EN ABONNEER JE OP ONZE PODCAST
In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie.
Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via je favoriete podcast app, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven