NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

Delen:

In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Luister waar en wanneer je wilt via www.ssr.nl/podcast of via je podcast app.

HANDEN AF VAN ONZE HULPVERLENERS MET LISAN WÖSTEN

Stoeptegels gooien naar politiemensen, de brandweer beschieten met vuurwerk, ambulance-medewerkers in het gezicht spugen; de hulpdiensten krijgen het regelmatig zwaar te verduren.

Lisan Wösten is plaatsvervangend hoofdofficier in Rotterdam en als portefeuillehouder Veilige Publieke Taak namens het OM lid van de Taskforce Onze Hulpverleners Veilig. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen met z’n handen van onze hulpverleners afblijft?

Luister hier:

RECHT MET KROM ALS UITGANGSPUNT MET DIEDERIK GREIVE

Eenheidsdenken, mensen in hokjes stoppen, de werkelijkheid proberen te passen binnen onze regels. We doen het allemaal en we moeten ervan af. Dat vindt Diederik Greive, hoofdofficier van justitie bij Parket Noord Nederland.

Grieve voert een filosofisch onderbouwde tackle uit op onze hang naar eenvormigheid. Een pleidooi voor grijze gebieden en de schoonheid van wat niet recht maar krom is.

Luister hier:

Geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven