Nieuwe leden voor Geschillencommissie en Commissie van Beroep Kifid

Het bestuur van Kifid heeft per 1 juni 2021 Ruth de Bock benoemd tot lid van de Commissie van Beroep en per 1 juli 2021 Annemieke Boer, Ronald Verdaas en Hendrik Wammes benoemd tot leden van de Geschillencommissie. Sinds 1 april 2021 is Jacques Zeeman lid van de Geschillencommissie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Zij vervullen deze functie als nevenfunctie. De leden van de Geschillencommissie en van de Commissie van Beroep zijn niet werkzaam voor een bij Kifid aangesloten financiële dienstverlener.

Ruth de Bock

Wanner Los, voorzitter Commissie van Beroep, is blij met het nieuwe commissielid. “Ruth de Bock heeft ruime ervaring in de rechtspraak. De conclusies die zij maakt als advocaat-generaal bij de Hoge Raad, zijn van hoog niveau en ook voor de praktijk waardevol. Haar interesse en aandacht voor een toegankelijke rechtspraak en voor vernieuwing en kwaliteit van de civiele rechtspleging sluiten goed aan op het werk van de Commissie van Beroep. Wij staan ervoor recht te doen, onafhankelijk en op een begrijpelijke en toegankelijke manier. Ik kijk uit naar de samenwerking met Ruth de Bock.”

Jacques Zeeman

Eveline Ruinaard, voorzitter Geschillencommissie over de vier nieuwe leden voor de Geschillencommissie: “Jacques Zeeman is gepensioneerd arbeidskundige en daarmee een welkome aanvulling als het gaat om de deskundigheid op dat gebied. Hendrik Wammes en Ronald Verdaas hebben naast de nodige juridische kennis en ervaring ook ervaring als docent bij diverse beroepsopleidingen.

Op een begrijpelijke manier kennis overdragen is hen wel toevertrouwd, dat nemen ze mee in de klachtbehandeling.

Hendrik Wammes heeft een staat van dienst in de rechtspraak, Ronald Verdaas is deskundig op het gebied van zakelijke dienstverlening en Annemieke Boer heeft ruime ervaring als rechter, zowel in het handelsrecht als in het strafrecht.

Met hun deskundigheid en ervaring versterken zij de Geschillencommissie, ook als het gaat om de klachtbehandeling voor kleinzakelijke ondernemers. We kijken uit naar de samenwerking met deze nieuwe leden!”


Annemieke Boer, Ronald Verbaas en Hendrik Wammes

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top