Nieuwe look-and-feel voor Stichting Beroepsopleiding Notariaat

De Stichting Beroepsopleiding Notariaat (SBN) heeft een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. De beroepsopleiding verandert continu en ondersteunt de toekomst van het notariaat. Daar past een nieuwe, frisse look-and-feel bij.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het nieuwe logo bestaat uit twee frisse en opvallende kleuren die staan voor energie, plezier in leren en passie voor het notariële vak. Het icoontje naast de letters SBN staat symbool voor ‘vooruitgang en toekomstgericht’. De kandidaat-notaris bepaalt immers zelf de toekomst van het vak en van zijn vakgenoten. Het nieuwe motto van de SBN benadrukt waar de opleiding voor staat: “Meesterschap van nu. Voor het notariaat van morgen.”

Benieuwd naar de nieuwe huisstijl? Bezoek de website van de SBN.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top