NILS Connects: Loyens & Loeff Amsterdam

Delen:

Wat maakt een organisatie? Het zijn de mensen!

Dit geldt voor ieder bedrijf, ook voor advocatenkantoren. Ieder bedrijf heeft die ene inspirerende leider nodig. Die partner die je het vertrouwen geeft om zelfstandig te werken. Die leuke collega’s voor de vrijdagmiddagborrel. De connecties tussen collega’s. Om een bedrijf echt te leren kennen, moet je bij de mensen op de werkvloer zijn. Want uiteindelijk gaat het om die klik. Met NILS Connects beoogt NILS Netherlands, als studentennetwerkorganisatie, studenten op een informele wijze in contact te brengen met potentiële werkgevers.

Om af te trappen zal op 17 januari 2019 de eerste editie plaatsvinden in samenwerking met Loyens & Loeff! Tijdens dit evenement zullen studenten door middel van ‘netwerkrondes’ professionals van Loyens & Loeff ontmoeten, om op deze manier een beter beeld te krijgen van het kantoor. Zij worden persoonlijk gekoppeld aan de professionals, waarbij er verder wordt gekeken dan slechts studies of cijfers. Wij kijken naar wat hen uniek maakt, want dat levert de mooiste connecties op.

Ben jij ambitieus en wil jij onder het genot van hapjes en drankjes Loyens & Loeff persoonlijk leren kennen? Studeer jij Rechtsgeleerdheid, Fiscaal Recht of Notarieel Recht? Zit jij tenminste in het derde jaar van je bachelor? Kom dan met ons mee!

Meer informatie? Klik dan hier.

LET OP: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven