NOvA-stempel voor IE-vereniging

Delen:

De Nederlandse Orde van Advocaten heeft de vereniging voor IE-advocaten VIEPA, erkend als specialisatievereniging. De Vereniging Intellectuele Eigendom Proces Advocaten (VIEPA) is opgericht in oktober 2015 en telt 123 leden.

Na de oprichting van in 2015 kwam de ledenaanwas aanvankelijk moeizaam van de grond, maar inmiddels zit de VIEPA met 123 leden op een mooi aantal, zegt bestuurslid Gregor Vos (Brinkhof). “Veel meer zullen het er niet worden,” schat Vos in.

Het bestuur van VIEPA is blij dat de NOvA de VIEPA heeft opgenomen in de lijst van erkende specialisatieverenigingen. Deze erkenning past in het streven van de NOvA en VIEPA om procesadvocaten op het gebied van intellectuele eigendom (IE) zichtbaar en vindbaar te maken voor de rechtzoekenden in dit rechtsgebied.

Alle advocaten die lid zijn van de VIEPA voldoen aan de door VIEPA gestelde eisen van bekwaamheid, ervaring en opleiding op het gebied van het intellectueel eigendomsprocesrecht. Een overzicht van alle leden is te vinden op de website van de VIEPA.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven