Personalia

Olga de Vries naar van Ardenne & Crince le Roy Advocaten N.V.

Olga de Vries

Olga de Vries is per 1 maart 2020 begonnen als advocaat bij van Ardenne & Crince le Roy Advocaten N.V. in Rotterdam. Daarvoor werkte Olga als Juridisch adviseur bij Directie Wetgeving en Juridische Zaken van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zij is gespecialiseerd in Bestuursrecht.

Olga de Vries is geïnteresseerd in de rol van de overheid in het rechtsverkeer, in het bijzonder de wijze waarop de overheid informatie deelt (Wet openbaarheid van bestuur en Wet hergebruik overheidsinformatie (en de Wet open overheid)).

Ook het spanningsveld tussen industriële activiteiten en de omgeving heeft haar belangstelling, zoals bijvoorbeeld de problematiek rondom de zeer zorgwekkende stoffen (PFAS) en stikstof. Zij adviseert op dat terrein over handhaving- en toezichtkwesties en geeft hier lezingen over.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures