Olga de Vries naar van Ardenne & Crince le Roy Advocaten N.V.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Olga de Vries

Olga de Vries is per 1 maart 2020 begonnen als advocaat bij van Ardenne & Crince le Roy Advocaten N.V. in Rotterdam. Daarvoor werkte Olga als Juridisch adviseur bij Directie Wetgeving en Juridische Zaken van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zij is gespecialiseerd in Bestuursrecht.

Olga de Vries is geïnteresseerd in de rol van de overheid in het rechtsverkeer, in het bijzonder de wijze waarop de overheid informatie deelt (Wet openbaarheid van bestuur en Wet hergebruik overheidsinformatie (en de Wet open overheid)).

Ook het spanningsveld tussen industriële activiteiten en de omgeving heeft haar belangstelling, zoals bijvoorbeeld de problematiek rondom de zeer zorgwekkende stoffen (PFAS) en stikstof. Zij adviseert op dat terrein over handhaving- en toezichtkwesties en geeft hier lezingen over.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl