Online marketing voor nieuwe bedrijven

Ben jij ondernemer en heb jij net net je eigen bedrijf gestart? Dan is het vast bij je opgekomen om hiervoor reclame te maken, maar hoe zorg je voor een goede marketingstrategie of hoe zorg je dat je je doelgroep uitbreid? In dit artikel vind je meer informatie over hoe je meer naamsbekendheid creëert voor jouw bedrijf met online marketing

Delen:

Als je de marketing van je bedrijf uit handen wilt laten nemen dan kan dat ook! Dingen zoals linkbuilding uitbesteden, Google ads en blogs laten schrijven kan allemaal wanneer je een online marketing bureau inhuurt voor je online marketing diensten.

SEO of Search Engine Optimization

SEO staat ook wel bekend als search engine optimization en daarmee wordt bedoeld dat je de vindbaarheid van je bedrijf in een zoekmachine als google optimaliseert of vergroot. Hoe wordt dat met SEO gedaan? Dit wordt gedaan door allemaal linkjes van het bedrijf te verspreiden over het internet, op startpaginas, op partner paginas of in artikelen. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Al deze websites waar een linkje van het bedrijf staat moeten wel relevant zijn voor het bedrijf. Je kan daarom bijvoorbeeld geen linkje van een dierenwinkel plaatsen op een website dat over babykleren gaat.

Google ads

Een andere manier om vindbaarheid op het web te vergroten is door te investeren in google ads. Hierdoor laat je producten zien die je bedrijf verkoopt wanneer iemand zoekt naar dat specifieke product. Neem als voorbeeld een bedrijf dat jassen verkoopt en jij hebt een nieuwe winterjas nodig. Je zoekt op winterjas in google en ziet advertenties van winterjassen, waaronder ook het bedrijf dat jassen verkoopt! Door het verspreiden van de producten van een bedrijf via google ads is de kans groter dat er meer naamsbekendheid komt en meer producten verkocht worden.

Bloggen

Een andere manier van naamsbekendheid creëren online is door blogs of artikelen te schrijven en deze te plaatsen op websites die veel bezoekers heeft. Hierdoor zal de kans groot zijn dat iemand het artikel leest en meer informatie verkrijgt over een bedrijf en de diensten of producten die deze aanbiedt. Het laten schrijven en plaatsen van blogs en artikelen gaat niet gratis. Voor veel websites is het nodig om een prijs te betalen voor het laten plaatsen van een artikel. Voor andere websites is het nodig het product zelf te testen, zodat ze achter de content kunnen staan die ze aanbieden.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven