Op zoek naar de interim-jurist

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Alexander Hussen - Brunel

Alexander van Hussen: “De vraag naar juristen is enorm. Door de grote vraag ontstaat er een tekort aan interim-juristen op de arbeidsmarkt. Hoe pakt Brunel dat aan?
Binnen Brunel zoeken wij op verschillende manieren naar geschikte kandidaten. Zo doet ons Talent Acquisition Center marktonderzoek naar de behoeften van kandidaten. Door deze in kaart te brengen, heeft Brunel Legal een goed beeld van wie de beschikbare kandidaten per regio zijn. Met dat marktinzicht kunnen we kandidaten gericht benaderen, waarbij we hún taal spreken. Bovendien kunnen we onze opdrachtgevers een goed beeld geven van de markt. Op die manier voegen we écht waarde toe: we geven namelijk reële verwachtingen over de haalbaarheid van zoekopdrachten.

Met eigen leergangen leidt Brunel ook zelf een nieuwe generatie juristen op. Dit doen we al voor letselschade-, omgevingsrecht- en bedrijfsjuristen. Zij worden opgeleid én krijgen via de Brunel de kans om in korte tijd veel werkervaring op te doen. Daardoor zijn zij op korte termijn breed inzetbaar.”

Alexander van Hussen is Business Unit Manager bij Brunel Legal (www.brunel.nl).

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top