OpenAI’s GPT-4 geïntegreerd in oplossing voor procesadvocaten

Legal-techbedrijf Uncover heeft OpenAI's GPT-4 geïntegreerd in haar oplossing voor procesadvocaten. "Door de 'in-house' gebouwde technologie te combineren met het nieuwste en meest geavanceerde taalmodel van OpenAI, zorgt Uncover niet alleen voor een revolutie in de manier waarop advocatenkantoren werken, maar verbetert het ook hun efficiëntie, nauwkeurigheid en hun winstgevendheid", vertelt de organisatie.

Delen:

beeld: Depositphotos

Aan Mr. Online vertelt Uncover dat dit de volgende stap is in hun missie om advocatenkantoren te helpen betere resultaten te behalen door de nieuwste technologie toe te passen. “Door als eerste in Europa GPT-4 op deze manier te gebruiken, positioneert Uncover zich met haar software voor procesadvocaten als een leider op het gebied van legal tech; handmatig, repetitief en vervelend werk wegnemen en advocaten in staat stellen het beste uit zichzelf te halen en zich te focussen of het werk dat AI niet kan verrichten.”

Ingrid van de Pol-Mensing, medeoprichter en mede-CEO: “Tijdens de ontwikkeling van onze AI-aangedreven oplossing voor advocaten hebben we veel geleerd over de ongekende mogelijkheden van AI. We zijn zeer onder de indruk van de resultaten van OpenAI’s nieuwste en meest geavanceerde taalmodel, GPT-4, en zagen meteen de mogelijkheden om deze technologie te integreren in onze oplossing voor advocaten. Sneller en nauwkeuriger, tilt de integratie van GPT-4 onze ‘in-house’ gebouwde technologie naar een hoger niveau.” Caroline Zand-Korteweg vervolgt: “Als advocaat weten we hoe belangrijk het is om vertrouwelijke informatie veilig te stellen. We hebben onze oplossing zo ontworpen dat gegevens worden beschermd, waardoor we het voorbehoud van advocatenkantoren bij het gebruik van OpenAI wegnemen.”

‘Voor advocaten die het beste uit zichzelf willen halen’

Door gebruik te maken van AI creëert Uncover een doorzoekbare, automatisch gestructureerde set documenten. “Waar advocaten vroeger uren en uren besteedden aan het bouwen van een tijdlijn van gebeurtenissen die essentieel is voor het opbouwen van hun zaak, genereert de AI van Uncover automatisch die tijdlijn. Dit maakt aanzienlijke hoeveelheden kostbare tijd vrij voor advocaten om te doen waar ze het beste in zijn: een brainstorm partner zijn voor hun cliënt, het best mogelijke juridisch advies geven en zaken winnen”, aldus de organisatie.

Nadruk op beveiliging van data

Advocaten behandelen vertrouwelijke informatie namens hun cliënten. Het is essentieel om die informatie veilig te houden. Uncover beheert gegevens in een systeem dat is ontworpen om die gegevens te beschermen. Het beveiligingssysteem van Uncover is ISO 27001 gecertificeerd en AVG gecertificeerd. “Data die via Uncover binnenkomt zal niet worden gebruikt om het OpenAI-model te trainen”, zegt Imre Gelens, Founding Tech Lead bij Uncover.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven