Waar ligt jouw toekomst?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
2 november 2018: Juridische Bedrijvendag Nijmegen

Op vrijdag 2 november 2018 organiseert de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen voor de tiende maal de Juridische Bedrijvendag Nijmegen (JBN).

De JBN is een tweejaarlijks recruitmentevenement waar studenten en juridische organisaties de gelegenheid krijgen om elkaar te ontmoeten, elkaar te verkennen en een eventuele samenwerking aan te gaan. Aan de JBN neemt een scala aan juridische organisaties deel, van overheidsinstantie tot advocatenkantoor, waardoor studenten zich optimaal kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt. De JBN dient daarmee voor de deelnemers een wederzijds belang: de JBN slaat voor de juridische bedrijven de brug naar het aankomend juridisch talent van de gerenommeerde Nijmeegse rechtenopleiding.

Voor meer informatie klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top