Partnerbijdrage van

PERMANENT ACTUEEL. HET VERNIEUWENDE OPLEIDINGSCONCEPT VAN HOFFELIJK JURIDISCH

De juridische sector bevindt zich momenteel in een transitie. Actualiteiten en belangrijke thema’s volgen elkaar in een rap tempo op. De eisen van cliënten worden hoger door de toegankelijkheid van informatie en de toenemende digitalisering zorgt ervoor dat meer werk in kortere tijd gedaan kan worden. Hierdoor moeten advocaten hun kennis en kunde voortdurend up-to-date houden en steeds effectiever en efficiënter gaan werken. Uiteraard kan de visie op opleiden daarin niet achterblijven. Voor Hoffelijk hét moment haar jarenlange ervaring in het opleiden van professionals in de zakelijke dienstverlening uit te breiden naar de juridische sector. Dit heeft geresulteerd in de lancering van ons geheel vernieuwende opleidingsconcept: Permanent Actueel.

Delen:

Het ontstaan van Permanent Actueel voor advocaten

Sinds 2011 zijn wij als opleider actief in de financiële sector. De uitgangspunten van het Permanent Actueel concept van Hoffelijk sluiten naadloos aan op de snel veranderende wereld en de wijze waarop dit de visie op opleiden beïnvloedt. Advocaten moeten continu op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen hun rechtsgebied en de impact hiervan op de praktijk. Het kost veel tijd dit zelf volledig bij te houden. Om advocaten hierin blijvend te kunnen ontzorgen, is Hoffelijk Juridisch opgericht.

Dag in dag uit borgen wij de vakbekwaamheid van meer dan 25.000 professionals, waarmee zij voldoen aan de vereisten vanuit wetgeving en cliënt. Tegelijkertijd blijven we voortdurend in beweging om de behoeften van organisaties te vervullen op het gebied van kennis en kwaliteit. Onze expertise in digitaal leren en onze passie voor kwaliteit, delen wij via Permanent Actueel nu ook met de advocatuur.

De mogelijkheden van Permanent Actueel

Hoffelijk Juridisch is door de NOvA geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling. Daardoor kunnen deelnemers direct hun PO-punten behalen. Met Permanent Actueel kunnen advocaten volledig digitaal continu up-to-date zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun rechtsgebied(en). Doordat de relevante actualiteiten altijd met een korte time to market worden vertaald, zorgen wij ervoor dat advocaten deze direct kunnen toepassen in de praktijk. Zo vormt Permanent Actueel dé basis voor het ontwikkelen en onderhouden van de kennis en kunde van iedere advocaat.

De deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt alle relevante actualiteiten en thema’s. Ze vat deze voor je samen en plaatst ze vervolgens als update in jouw persoonlijke online leeromgeving. Hier heb je 365 dagen per jaar via elk device toegang tot. Bij iedere update krijg je praktische tips, zodat je deze direct kunt toepassen in de praktijk. Nadat er één uur aan onderwijs beschikbaar is, volgt er een leeractiviteit met afsluitende toets van tien vragen. Bij een voldoende afronding (70%) behaal je direct je PO-punten. Wil je een actualiteit of thema liever op een later moment nog eens teruglezen? Dan kun je deze altijd terugvinden in het archief.

Blijf nu ook Permanent Actueel

Bekijk hieronder in de animatie hoe Permanent Actueel in zijn werk gaat.
https://vimeo.com/540662348/9bbd83d751

Wil jij dus ook je vak constant bijhouden, praktische tips krijgen, kostbare tijd besparen en je benodigde PO-punten behalen? Ga dan nu naar hoffelijk.nl/juridisch/proefmaand en vraag direct vrijblijvend jouw proefmaand aan. Je behaalt daarmee ook gelijk kosteloos één PO-punt.

 

Delen:

Lindenhaeghe Legal maakt deel uit van de Lindenhaeghe Groep, een toonaangevende speler in de financiële opleidingssector. Als opleider van duizenden professionals per jaar beschikken…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven