Plaats delict internet: podcast SSR Meestervertellers over cybercrime

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ransomware, hacken, bitcoins en digitale bewijsvoering. Ook voor de rechtspraak is kennis over cybercrime geen overbodige luxe meer. Onder de naam ‘Plaats delict: internet’ publiceert SSR nieuwe afleveringen van de podcast SSR Meestervertellers met als thema cybercrime.

Nieuwe afleveringen
Cyber-expert Chris van ’t Hof (Tek Tok) praat met verschillende sprekers over de aanpak van internetcriminaliteit en de dilemma’s die daarbij komen kijken.

Waar ligt het verschil tussen computervredebreuk en ethisch hacken? Aan de hand van enkele bekende hacks geeft de Brenno de Winter, bekend van de OV-chipkaart hack, uitleg over subsidiariteit en proportionaliteit:

Jacqueline Bonnes doet als officier van justitie grote onderzoeken op het gebied van cybercrime. In deze aflevering kijkt ze terug op wat we geleerd hebben van de zaak met de Rotterdamse webcamhacker:

Luister en abonneer

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluistert u waar en wanneer u wilt via de bekende podcast apps, Spotify, iTunes, of via ssr.nl/podcast. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Abonneer u dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top