PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS MET RENS VLIEGENTHART

Kun je als rechter aanschuiven bij een Tv-programma als OP1?

Delen:

Rens Vliegenthart is hoogleraar media en samenleving aan de Universiteit van Amsterdam. Hij ziet de onafhankelijkheid van de Rechtspraak als een complicerende factor in de omgang van rechters met pers en publiek. Toch zijn er momenten waarop contact met de media wenselijk is.

In deze aflevering van de podcast SSR Meestervertellers verkent Vliegenthart de grenzen en de mogelijke gevolgen van interactie tussen de media, de maatschappij en de Rechtspraak.

Luister hier naar de aflevering met Rens Vliegenthart:

ABONNEER JE OP ONZE PODCAST

In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Food for thought in een kwartiertje.

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via je favoriete podcast app, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven